![]() |
|
| אל אוסטרליה | אודות | פורום | קישורים | | | ויזה לארה"ב | |
מאמרים אחרונים של מערכת האתר - פסטיבל סט.קילדה לקולנוע, 2007 - זוכה מאשמת הרצח בסודן - הגנגסטר האוסטרלי נלכד ביוון לרשימת המאמרים המלאה של מערכת האתר |
ועידת חירום לשיפור התחבורה בסידני מערכת האתר שני, 19.3.07 – כשלים חמורים בקוי הרכבת, פקק תנועה מפלצתי ששיתק את העיר כמעט לחלוטין בחודש שעבר ושעות המתנה ארוכות לתחבורה הציבורית גרמו לראש עיריית סידני לקרוא לכינוס ועידת פסגה דחופה ולייסוד גוף ממשלתי מיוחד האחראי על תיאום ויישום הפתרונות השונים.
אי-הטיפול בבעיות התחבורה שבעיר, טענה ראש העיריה, הופך את המגורים והעבודה בסידני לקשים יותר ויותר, גורם לה לאבד עוד ועוד מיוקרתה ועוצמתה הכלכלית, ואף מעמיד בסכנה את נתוני התעסוקה והדיור אשר, בתורם, משפיעים לטענתה לרעה על מצבה הכלכלי של אוסטרליה כולה, כמו גם על איכות חיי תושביה.
![]() |
לדיון המלא בפורום |