![]() |
|
| אל אוסטרליה | אודות | פורום | קישורים | | | ויזה לארה"ב | |
מאמרים אחרונים של מערכת האתר - פסטיבל סט.קילדה לקולנוע, 2007 - זוכה מאשמת הרצח בסודן - הגנגסטר האוסטרלי נלכד ביוון לרשימת המאמרים המלאה של מערכת האתר |
פורץ התוכנות הוסגר לארה"ב מערכת האתר שני, 7.5.07 – במהלך המהווה תקדים תחוקתי ומשפטי, הסגירה אוסטרליה לארה"ב את יו גריפית'ס (Hew Griffiths) בן ה-44, שעמד בראשה של קבוצת תוכניתנים שנהגו לפרוץ מוצרי תוכנה מסחריים ולהפיצם חינם ברשת האינטרנט ובאמצעים אחרים.
מומחים למשפטים הזהירו כי הסגרתו תהווה תקדים בינלאומי שיאפשר לחברות לטעון לנזקים כספיים כנגד אנשים בקצוות העולם המרוחקים, ולגרום לעקירתם מסביבתם ולשיבוש חייהם תוך הסגרתם למדינה בה מעולם לא הניחו את כף-רגלם בעבר. ע"פ התחוקה הבינלאומית הקיימת, כל אדם שברשותו תוכנה בלתי-חוקית בסכום העולה על 1000 דולר מועמד לנוהל הסגרה זהה.
יו גריפית'ס - עצור בארה"ב באשמת העתקת תוכנה
תצלום : Richard Gosling, The Age
|
לדיון המלא בפורום |