![]() |
|
| אל אוסטרליה | אודות | פורום | קישורים | | | ויזה לארה"ב | |
מאמרים אחרונים של מערכת האתר - פסטיבל סט.קילדה לקולנוע, 2007 - זוכה מאשמת הרצח בסודן - הגנגסטר האוסטרלי נלכד ביוון לרשימת המאמרים המלאה של מערכת האתר |
רעייתו של ראד 'מחסלת את העסק' מערכת האתר ראשון, 27.5.07 - תרזה ריין, רעייתו של ראש האופוזיציה והמועמד לראשות הממשלה קוין ראד, הודיעה כי תמכור את החברה המקומית שברשותה, זאת בעקבות חשיפת התנהלותה העסקית המנוגדת למדיניות מפלגת הלייבור, במסגרתה הועברו עובדים לחוזים אישיים ונשללו מהם תנאים להם היו זכאים בעבר, בעקבות תחוקת יחסי התעשיה השערוריתיים של רה"מ המכהן ג'ון הווארד.
ריין, שמסרה בתגובה לפרסום הפרשה כי המדובר בטעות מנהלתית וכי הנהלת החברה עומלת בימים אלה על תיקונה רטרואקטיבית, תמכור את הזרוע האוסטרלית של אימפריית העסקים הבינלאומית שברשותה עד לתום השנה הנוכחית, זאת על מנת למנוע מראש כל עימות עתידי אפשרי בין התנהלותה העסקית לתפקודו הפוליטי של בן-זוגה.
![]()
תרזה ריין וקוין ראד - תצלום : MSN
|
לדיון המלא בפורום |